Høytrykkspyler AVA P80 Master + 160 Bar

Høytrykkspyler AVA P80 Master + 160 Bar
Varenr.
10-100-109
Pris
kr 5 999,50

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Høytrykkspyler AVA P80 Master + 160 Bar
  • P80_10-100-108_Master_nofoam_03
  • P80_10-100-108_Master_Back_02
  • P80_10-100-108_Master_basic_01
  • P80_10-100-108_Master_nofoam_04
  • P80_10-100-109_ContentMasterPlus_Cartoon
MASTER P80+
En svært god allround maskin som passer for de fleste arbeidsoppgaver, enten det er fasade eller uteområder, bil eller båt. Effektiv terrassevasker med messingdyser inkludert.
Kraftfull høytrykksvasker med 8 meter stålarmert høytrykksslange på trommel, turbodyse, fastdyse 15 grader, 20/60 grader kombidyse med LED lys, zoomlanse, skumkanon og terrassevaskerSpesifikasjoner:

2.800 watt
160 bar maks trykk
600 liter/time maks vannmengde
80 m2/time vaskekapasitet
 

Tilbehør

10 meter stålarmert semiproff slange
Kort semiproff pistol med hurtigkobling både for slange og lanser/tilbehør
Zoomlanse som muliggjør arbeidsavstand på 80 til 125 cm fra pistol til dyse
Korte dyser som kan monteres rett i pistol om du skal jobbe tett på vaskeobjektet
Skumkanon som muliggjør skumming med tykt, funksjonelt skum
Stor terrassevasker med messingdyser
Omfattende dysepakke:
Høyeffektiv turbodyse som vasker inntil 70% bedre enn etablerte produkter
Høyeffektiv flatstråledyse med 15graders spredning som vasker inntil 70% bedre enn etablerte produkter
Skånsom dyse som kombinerer en 20 grader og en 60 graders dyse.  Denne har integrert LED arbeidsbelysning for deg som har behov for litt ekstra belysning utover mørke høst og vinterkvelder når bilen virkelig trenger å få en liten oppfrisker med spyleren.
 

Klar til bruk

Når du skal ta spyleren i bruk, er det bare å løfte den ut av kartongen, klikke på pistolen og tilbehøret, koble til vann og strøm – vips så er den klar til bruk.  Du trenger ikke montere eller skru en eneste løs del, vi har gjort hele jobben for deg på fabrikken.

 

Veltesikker

Denne spylerenserien er markedets mest stabile, tilnærmet veltesikker.  Selv når du trekker med en kraft på 10 kilo i høytrykksslangen, står maskinen stødig uten risiko for å velte. (Vi vil selvfølgelig fraråde å trekke så kraftig i pistol/slange, men vet av erfaring at et uheldig rykk mang en gang har ødelagt både spylere og pumper når maskinen velter mot hardt underlag).

 

«Follow me» trommel

Den unike trommelen er hengslet.  Dette muliggjør at fronten på trommelen kan bevege seg i inntil 90 graders vifte foran maskinen. Dette gjør det enklere å trekke ut eller sveive inn slangen sammenlignet med tradisjonelle tromler.

 

4 sylindret metallpumpe

Pumpene som sitter i Master serien er firesylindrede pumper.  I motsetning til tradisjonelle høytrykkspumper som bare har tre stempler, gir AVA’s pumper en bedre kraftfordeling – noe som er med på å øke vannmengden og gir øket levetid på stempler og pakninger.

 

Tilbehør

Det følger med et godt utvalg av tilbehør.  På baksiden av maskinen er det holdere, der du kan oppbevare dyser som ikke er i bruk.  Samtidig kan lanser hvile vannrett eller loddrett på toppen av teleskophåndtaket på maskinen, slik at det er lett å legge fra seg utstyret underveis i vaskeprosessen når du ikke holder på med selve spylingen.

Terrassevaskerne er utført i solid, semiproff utførelse med messing spindel og messing dyser for optimal kraftoverførsel. Dysene har 15 graders spredning for tilstrekkelig skånsom behandling av underlaget.  Diameteren på terrassevaskeren er blant markedets største. Dette er med på å gi en jevn vaskeoverflate.   Terrassevaskeren kommer i to utgaver, standard og premium, der sistnevnte har mulighet for kraftreduksjon for ømfintlige overflater.

AVA bestreber seg på å tilby en stor bredde tilbehør som skal hjelpe deg å utføre et stort spekter av arbeidsoppgaver.  Bruk gjerne litt tid på å se på tilbehørskatalogen vår.

 

Vannfilter

AVA’s vannfilter er plassert synlig ved vanntilførselen slik at du lett kan se når filteret blir tilsmusset. Filteret består av transparent polykarbonat med ramme av aluminium, og er praktisk talt uknuselig.

 

Off road

Noen ganger skal du ha spyleren med deg til bakhagen eller andre steder med ulendt terreng.  Med de ekstra store hjulene er det lett å trekke spyleren over grus eller gress, opp trapper eller ned skråningen.

 

Faktisk ytelse

AVA’s ytelse markedsføres som øvrige høytrykksvaskere på markedet med et maks trykk og en maks vannmengde. Dette er en teoretisk ytelse som avviker betydelig fra faktisk ytelse.  Det resultatet du erfarer under vask, fremkommer som en kombinasjon av pumpens vannmengde og trykk, høytrykksslangens, pistolens og lansenes egenskaper, samt dysens utforming.

 

Våre ingeniører har lagt ned stort arbeid i å trimme/tilpasse maskin og tilbehør på en slik måte at man oppnår en best mulig faktisk rengjøringseffekt.