Husqvarna Automower 305

Husqvarna Automower 305
Varenr.
967 97 40-21
Pris
kr 12 499,00

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Husqvarna Automower 305
  • H310-2279
  • H310-2060

Har en kompakt design og er ideell for mindre, komplekse hager på opptil 600 m2. Den kan lett håndtere skråninger med en helling på opptil 40 %. Firehjuls plattform sammen med systematisk passasjehåndtering gir effektiv drift, og funksjonen for trippelsøk gir den raskeste veien hjem til ladestasjonen. Utstyrt med værtimer, frostbeskyttelse og Automower® Connect@Home.

 

Arbeidsområde: 600 m² ± 20 %
Typisk ladetid: 60 min
Lydnivå dB(A) garantert: 59 dB(A)

 

Automower® Connect@HOME
Bluetooth® løsning, Automower® Connect@HOME, gir deg full kontroll på klipperen på din telefon. Du kan enkle starte, stoppe og parkere maskinen, sjekke status og justere innstillinger. Bluetooth®

Automatisk håndtering av passasjer
Husqvarna Automower® registrerer automatisk smale passasjer, og finner veien selv gjennom de trangeste passasjer. Den varierer ruten gjennom passasjen for å unngå at det dannes hjulspor.

Guidekabel
Guide kabelen hjelper klipperen å finne veien tilbake til ladestasjonen. Dette reduserer søketiden, spesielt på komplekse hager.

Unikt klippesystem
Husqvarna Automower® klipper bare litt, men ofte, noe som sikrer en pen og sunn plen. Den er utstyrt med skarpe, barberbladlignende kniver av sterkt karbonstål, montert på et robust knivdisksystem. Dette gir effektiv drift og ekstremt lavt energiforbruk.

Lavt lydnivå
Takket være det unike klippesystemet arbeider Automower® ekstremt diskret og stille, og akkurat når du ønsker det.

Relaterte varer