Husqvarna Automower 415X

Husqvarna Automower 415X
Varenr.
970 47 17-21
Pris
kr 29 999,00

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Husqvarna Automower 415X
  • CI-430508
  • DU-849284
  • RC-194916
Husqvarna Automower 415X

Maksimal helling innenfor arbeidsområdet: 40%
Maksimal arealkapasitet: 1500m²
Arealkapasitet per time: 63m²

Husqvarna Automower® 415X er en pålitelig og høytytende modell i X-line-serien, som passer for mellomstore gressplener. Med funksjoner som systematisk passasjeklipping for perfekt klippede smale passasjer, klipper den vanskelige gressplener på opptil 1500 m2, og den håndterer enkelt skråninger med en helling på opptil 40 %. Bekymringsløs betjening takket være elektrisk klippehøydejustering, funksjon for målhøyde, frostbeskyttelse og værtimer. Rengjøres og vaskes enkelt av med en slange. Som et medlem av den enestående X-line-serien vår er klipperen utstyrt med Automower® Connect med GPS-tyverisporing og GPS-assistert navigasjon slik at du alltid har kontroll på produktet ditt, og X-line-design med LED-frontlykter, støtfanger foran og hjulkapsler i spesielle farger. Også utstyrt med FOTA (automatiske fastvareoppdateringer over luften).

HUSQVARNA AIM-teknologi (AUTOMOWER INTELLIGENT MAPPING)
Husqvarna AIM-teknologi bruker innebygd GPS og sensorer på robotklipperen din for å lage et virtuelt kart over plenen i tillegg til å muliggjøre en rekke smarte Automower®-funksjoner. Det virtuelle kartet er synlig i Automower® Connect-appen samt begrensnings- og guidekablene. Med AIM-teknologi kan du bruke appen til å lage arbeidsområder med forskjellige klippehøyder og tidsplaner, eller oppholdssoner for personlig sonekontroll. Automower® kan også spores i sanntid via Automower® Connect.

For perfekt klipperesultat, kan robotklipperen stilles inn slik at den automatisk skifter klippemønster fra tilfeldig til systematisk modus i smale passasjer.