Husqvarna Automower 435X 4WD

Husqvarna Automower 435X 4WD
Varenr.
967 85 33-21
Pris
kr 62 500,00

Kvantumsrabatt

Loading...
  • Husqvarna Automower 435X 4WD
  • H310-1894
  • H310-1896
  • H310-1897
  • H310-1905

Husqvarna Automower 435X 4WD

Kapasitet arbeidsområde: 3500 m²
Maksimal helling innenfor arbeidsområdet: 35 °
Søkesystem: Trippelsøk
Lydnivå: 60 dB(A)

Husqvarna Automower® 435X AWD – en pioner på robotgressklippermarkedet. Denne modellen med drift på alle hjul kan enkelt håndtere hager på inntil 3500 m², finne veien om hindringer og takle røft terreng og hellinger på inntil 70 %. Gressklipperen har en X-line-design med LED-frontlykter, gjenstandsregistrering og intuitiv samhandling med Automower® Access. Utstyrt med Automower® Connect, inkludert GPS-tyverisporing.

Automower® Connect
Automower® Connect gir deg full kontroll av klipperen i din smart telefon. Du kan sende start, stopp og parker-beskjed, sjekke status og justere innstillinger,
og eventuelt motta alarm og sporing om klipperen skulle bli stjålet - uasnett hvor du er.

GPS-assistert navigasjon
Det innebygde GPS-systemet lager et kart over hagen, inkludert plasseringen av begrensningskabel og guidekabel. Husqvarna Automower® registrerer deretter hvilke deler av hagen som er klippet, og justerer klippemønsteret i forhold til dette. Dette sikrer optimal dekning av plenen og et utmerket klipperesultat.

Automower® All-Wheel Drive
Automower® AWD-modeller har teknologi som optimaliserer styringen av hvert enkelt hjul for å muliggjøre overlegen drift i det mest krevende terrenget. Med en imponerende hellingytelse som håndterer 70% (35 °) helling. Automower® AWD omskriver reglene for autonomt vedlikehold av grønne områder, og forbedrer sikkerheten til arbeidsstyrken din.

Vridbar bakre motorkropp
Automower® AWD-modeller er bygd med leddstyring som gir en virkelig god manøvrerbarhet forkjøring på komplekse plener og gjennom passasjer. Den bakre kroppen har også en svingbar evne, noe som forbedrer trekkraften i vanskelig terreng, slik at du får mest mulig ut av AWD-funksjonen

Automower® Access
Den nye Automower Access-brukerens interaksjon med høyoppløselig fargeskjerm, joghjul og statusindikatorer, gir en intuitiv, men avansert måte å styre klipperen på. Det ikonbaserte designspråket integreres intuitivt med Automower® Connect-smarttelefonappen, og gir en sømløs brukeropplevelse.

Klarer hellinger opp til 70%
Kraftige hjulgir utmerket trekkraft, selv om det er blått og glatt. Maskinen håndterer bakker opp til 70%.

 

Relaterte varer