Husqvarna Automower

Automower® – verdensledende innen robotklippere.

Husqvarna Husqvarna Automower® er din smarte, pålitelige partner i hagen, fra verdenslederen innen robotgressklipping. Den klipper gresset dag og natt, i regn og solskinn, slik at du har en perfekt klippet plen hver dag – og kan bruke tiden din på andre ting.

Kompleks plen. Perfekt resultat.
Husqvarna Automower® er robust og pålitelig, og den takler utfordrende plener, med perfekt klipperesultat. Den navigerer enkelt komplekse områder, glir gjennom smale passasjer, ulendt terreng og bratte skråninger og gir deg en perfekt klippet plen hver dag – nesten uten å tenke på din robotklipper.

Rolige netter
Du kommer til å bli overrasket over hvor raskt du glemmer at du har Husqvarna Automower®. Du kommer knapt til å legge merke til at den beveger seg rundt i hagen din og klipper plenen, raskt, stille og effektivt. Ingen støy, ingen problemer — kun en velstelt plen.

Et robotkonsept for den perfekte plen
Husqvarna Automower® klipper plenen din mens du slapper av. Den jobber på natten, og når det regner, og gir et perfekt resultat — selv i komplekse hager. Oppdag en bedre vei til en bedre plen.

Husqvarna Automower har modeller for plener opp til 5000 m², og takler hellinger på inntil 70 %.