VI PRESENTERER NYE HUSQVARNA 550 XP® MARK II OG 545 MARK II

SAG RASKERE. SAG LENGER. SAG BEDRE.

Den nye Mark II-generasjonen av 550 XP® gir kraft og ytelse over all forventning. 550 XP® Mark II har større* skjærekapasitet sammenlignet med sine nærmeste konkurrenter. Dette gir en betydelig økning av den totale effektiviteten. Du får rett og slett mer gjort på kortere tid.

Mark II-sagene på 50 cc er utviklet for lange arbeidsøkter, uansett forhold. Den nye profesjonelle luftfilterdesignen , den sterkt forbedrede Air Injection™-teknologien og en ny versjon av AutoTune™-kontoen gir pålitelig driftstid.

Hos Husqvarna er brukersentrert design i selskapets DNA. På nye 545 Mark II og 550 XP® Mark II blir dette åpenbart når du ser de svært velbalanserte sagkroppene med lav gyroskopisk kraft som gir enestående manøvrerbarhet og håndtering.

Nye Husqvarna 550 XP® Mark II og 545 Mark II er motorsager som er forbedret på alle måter. Dette betyr enestående skjærekapasitet med akselerasjon og moment som leverer i ethvert miljø. Vi har også økt komforten og gitt deg bedre kontroll over motorsagen. Disse kompakte og slitesterke motorsagene er enkle å starte og holder det gående så lenge du har behov for det.

Sagene er optimalisert for felling, kvisting og krysskapping og gjør at du kan få det beste ut av ferdighetene dine og erfaringen din. Profesjonell skogbruk ytelse, skreddersydd for deg og dine behov. En ny vei til det perfekte skår, for en ny generasjon med motorsager.

 * Tester utført av Husqvarna i 2018, i et kontrollert miljø, av en Husqvarna 550 XP® Mark II rett ut av esken, sammenlignet med en Stihl MS 261 C-M rett ut av esken. For mer informasjon kan du lese HER