Gi din Husqvarna Automower® vinterservice med "all-inclusive"

En robotgressklipper er en avansert maskin som arbeider i all slags vær. Hvis du regelmessig rengjør og vedlikeholder klipperen, kan du forhindre at jord og vann trenger inn i maskinen. Dette vil ikke bare forlenge din Husqvarna Automower®s liv, men også hindre uforutsette utgifter.

Årlig service inkluderer
-Siste software- oppdatering
-Elektronisk feilsøking (autotest)
-Rens/vask
-Knivbytte
-Test av batteriet (autotest)
-Lading av batteriet
-Test av sikkerhetsfunksjoner
-Kontroll
-Når service er gjennomført vil du få med en detaljert servicerapport.

Oppbevar robotgressklipperen på hotell

Når du leverer inn robotgressklipperen for en årlig service, kan du også la oss lagre den for deg i vinter. Du får den tilbake på våren når den klargjort for en ny arbeidssesong. Dette sparer plass i garasjen, og du kan hente den igjen når det passer deg.

Vi oppbevarer din Husqvarna Automower® i et tørt, oppvarmet miljø, noe som er optimalt for å hindre rust. Dette sikrer lengst mulig levetid for din robot gressklipper.

Generelle anbefalinger

Hvis du ønsker å lagre din Automower® selv, anbefaler vi at du utfører en service hos din Husqvarna-forhandler først. Det er også viktig at du oppbevarer den på et tørt miljø med temperaturer over frysepunktet . Skitne robotgressklippere som oppbevares i kalde og fuktige forhold vil ha en mye kortere levetid. Det anbefales sterkt at du også oppbevarer ladestasjonen inne i om vinteren